Süper Lotoda Şansınızı Arttıracak İpuçları

Süper Loto'nun özelliği 54 sayının içinden 6 / 5 / 4 / 3 rakamı doğru tahmin etmek.Eğer 6 bilen çıkmazsa ikramiye diğer şans oyunlarında olduğu gibi 5 ve 4 bilenler ile paylaştırılmayıp 6 sayıyı bulana kadar çekiliş sürüyor.

İPUÇLARI

1 - Yüksek Miktarlı Kuponlar :

1000 , 5000,... 20.000 TL 'lik kupon oynayıp kazanmayı hayal etmeyin.Çünkü 1 yada 6 TL'lik tek bir kupon bile kazandırabilir.

2 - Süper Loto Sonuçlarını Takip :

Her hafta çıkan numaraları mutlaka takip edin.Hatta bir hafta önce çıkan 2 rakamı hislerinize güvenip seçin.

Sonra en çok çıkan sayılardan (Aşağıda yazıyor.Bknz. ) 4 sayı daha ekleyerek güzel bir kupon oluşturun.Bu şekilde en azından 3 tutturarak kupon parasını geri alabilme şansınızı arttırabilirsiniz.

En az çıkan - En Çok Çıkan Sayı Taktiği :

Kupon hazırlarken Süper Loto en az-en çok çıkan sayılara göz atın.Ve 4+2 formülü oluşturun kendinize.

Yani tek bir kolon için Süper Loto'da en çok çıkan sayılardan 4 , en az çıkan sayılardan da 2 tane ekleyerek kupon hazırlayabilirsiniz. Çünkü Süper Loto çekiliş sonuçlarına bakıldığı zaman en çok çıkan sayılara en az çıkan sayılarda eşlik ediyor.

Makinadan Süper Loto oynamak :

Kesinlikle tavsiye ediyoruz.Çünkü makineler sizin doğum tarihinize,bulunduğunuz şehir plakasına göre,çocukalırınızın doğum tarihlerine aldırmadan sayıları seçip size kazandırmaya çalışacaktır.Çünkü özel gün tarihleri,uğurlu rakamlar size Süper Loto'da çok şey kazandırmaz. Ama en azından bir kolonluk size özel sayıları her hafta oynayın,keşke demekten iyidir !

Bugüne kadar olan Süper Loto çekilişinde en çok çıkan sayılar :

9 – 12 – 30 – 31 – 32 – 35 – 37 – 39 – 46

Bugüne kadar olan Süper Loto çekilişinde en az çıkan sayılar :

3 – 4 – 5 – 6 – 25 – 33 – 34 – 38 – 52