Şans Oyunlarında Şansını Arttırma

  • Şans Oyunları
Şans oyunların da çok şansız olduğunu mu düşünüyorsun o zaman doğru adrestesin demektir. Çoğu insan hayatı boyunca zengin olabilmenin hayaliyle yanar tutuşur. Ancak her seferin de hüsrana uğrar. Çünkü ya izlediği yol yanlıştır ya da nasibinde yoktur. Eğer izlediği yol yanlışsa bizim sayemizde artık kazanacak ancak nasibi kesikse yani “kaderin” de yoksa ona yapacak pekte bir çaremiz yok.
  • Neden mi kazanamıyorsun? 
  • 1. Kimse sayıları sallayarak oynadığı kuponla zengin olamaz. Tabi kaderin de zengin olmak yoksa.

  • 2.Kimse sistem yapmadan veya sayıları takip etmeden ikramiye tutturamaz. İşte burada devreye biz giriyoruz ve diyoruz ki artık kazanacaksın arkadaş tabi bizi dinler harfiyen uyarsan.

  • 3. Sistem yapmak demek çok para verip destelerce oynamak anlamına gelmez. Çünkü ben ne insanlar gördün deste deste tomar tomar oynadığı halde bir şey tutturamayan. Bizim sistemimiz az para ile çok kazanmayı amaçlar. Nasıl mı? Bunun cevabı aşağıda kazanman için gerekenler de yeter ki oku ve uygula işte o zaman şansın var olmadığını sadece sistemin var olduğunu tercihlerinin kurbanı olduğunu bilecek ona göre hareket edeceksin.

  • 4.Kararsız olmak. Çoğu insan oynarken kararsız davranır ve bu davranışı ona pişmanlık kazandırır.

  • KAZANMAN İÇİN GEREKENLER 

  • 1. İnanç 
Hayatta en önemli şey inançtır. Bu yüzden oynamadan önce şunlara inanman gerek önce kendine sonra bize ve en önemlisi kuponunun bugün olmasa bile muhakkak bir gün tutacağına yürekten inanmalısın. Eğer ki inanç ta kaybedersen emin ol ki hiç bir sistem sana para kazandırmaz.
  • 2.Amaç 
Öncelikli olarak bir amacın olmalı bu bir tek şans oyunları için değil hayatta her şey için geçerlidir. Amacı olmayan insanın hayatta hiçbir şeyi olmaz buna emin olun. Bu yüzden şans oyunların da bir hedefiniz olmalı bu illaki süper loto da 6 bilmek anlamına gelmez önce 4′ü hedefler tutturursun güvenin artar kafaya koyar sonra 6’yı bilmeye odaklanır ve amaçlanırsın. İşte o zaman seni engelleyen hiçbir şey olamaz. 6’yı muhakkak bilirsin.
  • 3.Yöntem 
Hayatta her şeyin bir yöntemi vardır fakat bir tane doğru ve en kestirme yöntem vardır. Bu tıpkı sağ elle sol kulağı kaşımaya benzer yöntem yanlış doğru tartışılır ancak herkes bilir ki en kısa ve en zahmetsiz yöntem sol elle sol kulağı kaşımaktır. Diyeceksiniz ki şans oyunlarıyla ne alakası var aslında çok alakası var şöyle ki;
Eğer ki siz her hafta sayıları takip etmez ve sistem hazırlamaz araştırma yapmaz rastgele oynarsanız işte burada sağ elle sol kulağı kaşımış olur kaderin size gülmesini salladığınız sayılardan oluşan kupona 6 tutmasını umut etmekten başka hiçbir şey yapmamış olursunuz. Çekilişten hemen sonra da şu cümleyi kurarsınız “BİZDE GERÇEKTEN ŞANS YOK” bu cümle tamamen yanlıştır. Sen eğer tutup emek harcamaz araştırma yapmaz sistem yapmaz sayıları takip etmez oynarsan burada kimse şanstan söz edemez.
Şans: sen inanır amacın doğrultusunda araştırmalar yapar sayıları takip eder sistem yapar oynarsın 5 bilip 6’yı tek rakamdan kaçırırsan işte o zaman ancak şanstan söz edebilirsin.
Şimdi sen bu yazıyı okuduktan sonra yöntemini değiştirip banko sistem ve sistem kupon hazırlama sitemizi ziyaret ederek hemen kazanmaya başlıyorsun.

  • 4.Veri Tabanı Hazırla 
Bir tane veri tabanın olmalı bu bir defter veya PC olabilir. Yapman gereken o hafta o ay gelen hangi oyunu oynuyorsan o oyunun sonuçlarını yazman bir yerde toplaman demektir. Böylece her an göre bileceğin bir bilgi depon olduğu gibi insan beyni öyle bir mekanizmadır ki okuduğun ve yazdığın her veriyi ana belleğe kaydeder buda seninin sistem yapmanı kolaylaştıracağı gibi ihtiyaç duyduğunda ana bellekten(beyin) çağırmanı kolaylaştıracaktır.
  • 5.Kendine sayılarına kuponuna bize ve sistemimize güven.
Arkadaş eğer sen yukarda ki yazdıklarımı okumaz sistemimi yapmaz kendine sayılarına kuponuna inanmazsan ben sana hiç bir şey yapamam önce bunlara inanman gerek. Yukarıda da açıkladığım gibi hayatta en önemli şeydir “inanç” inancın yoksa boşuna oynama çünkü sen baştan kaybettin demektir arkadaş.